Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe bare bryster

Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe - Betydning Man skal ikke sætte sit lys under Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe er et ordsprog, som mange mennesker egentlig ikke forstår betydningen. Det er samtidig også en talemåde, når man.eks. Støder på det i disse former. Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe eller At sætte sit lys under en skæppe ; Du skal ikke sætte dit lys under en skæppe. Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe, det brænder bare igennem - sagde den gamle Aarhus professor Johannes Sløk. Det er ganske vist, vi. Derfor vil jeg mene at jeg heller aldrig har sat det under en skæppe, uden dog at love noget Forleden tænkte jeg på det der med at sætte sit lys under en skæppe og i samme ombæring tænkte jeg, at det måtte betyde noget.

Om at sætte: Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe bare bryster

Om at sætte sit lys under en skæppe. Min mor siger det tit til mig: Du skal ikke sætte dit lys under en skæppe som betyder at være beskeden og at man ikke fremhæver sig selv og sine bedrifter. Det er jeg nemlig enormt god til ikke at gøre.

Moderne mennesker: Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe bare bryster

Jeg taler ikke om de ting, som jeg er god til. Du skal tro på dig selv, du skal lade dit lys stråle, så du er synlig i din omverden. Derfor skal du ikke sætte dit lys under en skæppe.

0 tanker om “Man skal ikke sætte sit lys under en skæppe bare bryster

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *