Lingam massage copenhagen tao tantra massage til mænd

er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. En orgasme du kan opnå, uden stimulering af yoni/lingam. From here you can live more authentically, true to your own values. Vores tantramassage bygger på sexuel kontinens som er vejen til beherskelse af den erotiske energi og dermed også er vejen til uendelig ekstase. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. Søger du efter tantra massage i Kbh, vil du finde ud af, at priserne er meget fordelagtige. Choose below what you would like to know more about, or use the menu at the top of the page to navigate your way around.

Tantramassage: Lingam massage copenhagen tao tantra massage til mænd

Inden massagen starter er der tid til at sidde og snakke lidt og stille spørgsmål. Når du klikker Ok, eller fortsætter med at bruge siden, accepterer du brugen af cookies, medmindre du har slået dem fra. Yoga Nidra Yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. En orgasme, du kan opnå, uden stimulering af yoni/lingam.

Tantramassage: Lingam massage copenhagen tao tantra massage til mænd

Tantramassage til M nd, tantramassage til m nd er en meget sanselig body-to-body- massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Massagen v kker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan. Tantramassage wellness for m nd, tantramassage the Big Draw Denne tantramassage behandling egner sig s rligt til m nd, som nsker en dybt afslappende og nydelsesfuld oplevelse.

Lingam massage copenhagen tao tantra massage til mænd - Ina

Ud over massage af hele kroppen indeholder den intim ( lingam ) massage, som aktiverer din livsenergi og afslapper dit sind. Tantramassage til m nd ; Tantramassage til, kvinder. Sensuel, sensitiv, afslappet, inderlig, har erfaring og evnen til at give mig hen. I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien for helvede liderlige modne kvinder er blokeret og dermed frigøre den seksuelle energi. Tantramassage behandling, formålet med denne behandling er gennem samtale, tantriske ritualer og bevidst berøring at (gen)oprette et afslappet og naturligt forhold til krop, seksualitet og intimitet.

0 tanker om “Lingam massage copenhagen tao tantra massage til mænd

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *