Roskilde bordel noveller om sex

roskilde bordel noveller om sex

mandesperm og mine egne safter der havde samlet sig om min kusse og ned mod. Jeg var spændt på hvordan det mon føltes og slappede så meget af i kussemusklerne som muligt. Jo, lyst havde han da masser af, men vi kunne lige så godt opgive det på forhånd, det kunne ikke lade sig gøre. Jan lod da også bare som om han ikke havde hørt det og ledte hurtigt hundepikken på rette vej. Ja, jeg overdriver måske lidt, men det var den største pik jeg indtil da havde set. Jeg har diskuteret pikstørrelser med nogle af mine veninder. Den var ikke engang så tyk som min lillefinger. Det lykkedes dem heller ikke at få det til at trække sig tilbage da de forsøgte forfra. Jeg tog den derefter ind i munden og snoede tungen rundt om den. Hans pik var forholdsvis slank, men lang, og han forstod at bruge den.

Roskilde bordel noveller om sex - De

Jeg mistede den sidste smule af den tilbageholdenhed jeg havde haft. Jan spredte mine skamlæber med den ene hånd og med den anden tog han om den halvslappe æselpik og begyndte at køre pikkens forende med kraven op og ned mellem mine skamlæber og op omkring min klitoris. Ornen kneppede videre et par minutter, så huggede den til, og gryntende fyldte den min kusse med ornesperm. Inden min orgasme var ovre, rykkede Christian som jeg helt havde glemt og som nu var nøgen og med en kæmpestor, stiv og dryppende pik æselhingsten væk, og dens nu halvstive æselpik blev ret brutalt trukket ud af min kusse. roskilde bordel noveller om sex

Videos

Amateur couch fuck. Jeg strittede lidt imod, men Jan tog amatør sex næsetrimmer bedst i test mig fast om livet og trak af sted med mig hen mod en stalddør. Jeg var så træt at jeg ikke følte noget ved det, og Christian var heldigvis så ophidset at ham kom efter et par minutter, og jeg kunne se at han var blevet god igen. Gu kunne han holde længe. Det er da noget griseri, sagde Ne hvis pik stadig var i min endetarm.

0 tanker om “Roskilde bordel noveller om sex

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *